ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους με την μεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε.
Αλλαγές πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ έχετε έρθει πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο 2310-241990.
Η πρώτη αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για κάθε επόμενη αλλαγή υπάρχει κόστος επιβάρυνσης μεταφορικών 5,00€.

Οι αλλαγές στα προϊόντα Bazaar και στα προϊόντα της προσφοράς 1+1 ΔΩΡΟ έχουν μια επιβάρυνση 5€ για τα μεταφορικά.

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και χωρίς καμία φθορά για αυτό και τα προϊόντα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρή και λεία επιφάνεια.
Στην περίπτωση που μας επιστραφεί προϊόν το οποίο υπέστη οποιαδήποτε φθορά σε σχέση με την αρχική του κατάσταση, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να το επιστρέψει στον πελάτη ως έχει και με δική του επιβάρυνση.
Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές σε όλα τα κοσμήματα και αξεσουάρ.
Αλλαγές, στα προϊόντα της κατηγορίας Bazaar και της προσφοράς 1+1, γίνονται ΜΟΝΟ με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.
Η αλλαγή πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο:
A) Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, συσκευάζετε το προϊόν που θέλετε να κάνετε αλλαγή, με τρόπο ώστε να μην υπάρχει περίπτωση πρόκλησης φθοράς, κατά την μεταφορά του.
Β) Σημειώνετε πάνω στο πακέτο την διεύθυνση αποστολής του, και κατόπιν καλείτε την courier που συνεργαζόμαστε για να το παραλάβει. Στην αποστολή που κάνετε, δηλώνετε για το πακέτο χρέωση παραλήπτη (χρέωση δικής μας).
Τα στοιχεία που θα κάνετε την αποστολή είναι τα εξής:
My Way shoes
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 32Α, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΚ.54623, ΤΗΛ.2310-241990

Γ) Μόλις παραλάβουμε το δέμα και αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος προϊόντος, σας αποστέλλουμε άμεσα το καινούριο που έχετε επιλέξει, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.
Η πρώτη αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για κάθε επόμενη αλλαγή υπάρχει κόστος επιβάρυνσης μεταφορικών 5,00€.

Οι αλλαγές στα προϊόντα Bazaar και στα προϊόντα της προσφοράς 1+1 ΔΩΡΟ έχουν μια επιβάρυνση 5€ για τα μεταφορικά.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων.
Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ έχετε έρθει πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο 2310-241990.
Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας θα γίνει ο σχετικός έλεγχος προϊόντος, για να εξετάσουμε την κατάστασή του. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε (Alpha, Eurobank ,Πειραιώς ή Εθνική) εντός 7 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση, που είχατε πληρώσει την παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει απευθείας στον λογαριασμό σας.
Αν κατά τον έλεγχο του προϊόντος, διαπιστωθεί κάποια φθορά, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων.
Επιστροφές χρημάτων, στα προϊόντα της κατηγορίας Bazaar και της προσφοράς 1+1 ΔΕΝ πραγματοποιούνται.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία του προϊόντος μείον τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας (6,00€).
Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται (πχ αντικαταβολή).
Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί μία φορά αλλαγή προϊόντος και μετά επιλέξετε επιστροφή του, η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία του μείον το κόστος των πολλαπλών διαδρομών (8,00€).
Σε περίπτωση που επιστρέψετε μαζί δύο ή παραπάνω ζευγάρια, η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία τους μείον το κόστος των μεταφορικών εξόδων (8,00€).