Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Φίλτρα
-26%
Κλείσιμο

Ατσάλινο κολιέ με ροζ κρύσταλλο

19.00 14.00
Χειροποίητο κολιέ με ατσάλινη χρυσή αλυσίδα και ροζ κρύσταλλο. Η περίμετρος του είναι 40cm (+5cm προέκταση).  Φόρεσε το συνδυαστικά με τα υπόλοιπα κολιέ της συλλογής και δημιούργησε τα δικά σου layerings. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο μήκος στην αλυσίδα, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-26%
Κλείσιμο

Ατσάλινο κολιέ με ροζ κρύσταλλο

19.00 14.00
Χειροποίητο κολιέ με ατσάλινη ασημί αλυσίδα και ροζ κρύσταλλο. Η περίμετρος του είναι 40cm (+5cm προέκταση).  Φόρεσε το συνδυαστικά με τα υπόλοιπα κολιέ της συλλογής και δημιούργησε τα δικά σου layerings. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο μήκος στην αλυσίδα, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-33%
Κλείσιμο

Ροζ Βραχιόλι με ασημί Καρδιά

15.00 10.00
Χειροποίητο βραχιόλι με ροζ σατεν ελαστική κορδέλα και καρδιά σε ασημί χρώμα. Το δέσιμο της κορδέλας γίνεται συνήθως στα 17 εκατοστά και επειδή είναι ελαστική προσαρμόζεται πάνω σε όλους τους καρπούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική διάσταση, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-33%
Κλείσιμο

Ροζ Βραχιόλι με χρυσή Καρδιά

15.00 10.00
Χειροποίητο βραχιόλι με ροζ σατεν ελαστική κορδέλα και καρδιά σε χρυσό χρώμα. Το δέσιμο της κορδέλας γίνεται συνήθως στα 17 εκατοστά και επειδή είναι ελαστική προσαρμόζεται πάνω σε όλους τους καρπούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική διάσταση, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-32%
Κλείσιμο

Ατσάλινη χειροπέδα με ροζ πέτρα

19.00 13.00
Κομψή, χρυσή χειροπέδα με ιδιαίτερο σχέδιο και ροζ πέτρα, ιδανική για κάθε περίσταση. Το υλικό της είναι ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ανθεκτική στο νερό. Είναι ανοιχτή και προσαρμόζεται σε κάθε καρπό.  Συνδυάζεται υπέροχα με το ρολόι σας ή με τις υπόλοιπες χειροπέδες της συλλογής.
Αγορά
-38%
Γαλαζιο
Λευκό
Πετρόλ
Πρασινο
Ροζ
Κλείσιμο

Ατσάλινο κολιέ με χάντρα και μονόγραμμα

16.00 10.00
Ατσάλινο κολιέ με χάντρα και μονόγραμμα
-33%
Κλείσιμο

Κολιέ με ροζ κύβο

15.00 10.00
Κολιέ με χάντρα ροζ κύβο.
Αγορά
-25%
Κλείσιμο

Χειροποίητο βραχιόλι με πέρλες και αλυσίδα

16.00 12.00
Χειροποίητο βραχιόλι με ροζ πέρλες, ατσάλινη αλυσίδα και ατσάλινο στοιχείο άγκυρα. Προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στον καρπό μας και έχει μέγιστο μήκος 20 εκατοστά. Συνδύασε το με τα υπόλοιπα της συλλογής για μοναδικές εμφανίσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό μήκος μπορείτε να το αναγράψετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-45%
Κλείσιμο

Χειροποίητο κολιέ με ροζ χάντρα και πατουσάκι

22.00 12.00
Χειροποίητο κολιέ με ατσάλινη αλυσίδα, ατσάλινο στοιχείο πατουσάκι και ροζ κεραμική χάντρα. Η περίμετρος της αλυσίδας είναι 40cm (+5cm προέκταση).  Φόρεσε το συνδυαστικά με τα υπόλοιπα κολιέ της συλλογής και δημιούργησε τα δικά σου layerings. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο μήκος στην αλυσίδα, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις.
Αγορά
-33%
Μπλε
Ροζ
Κλείσιμο